اطلاعیه مربوط به متقاضیان مهمانی و انتقال در دانشگاه علوم پزشکی ایران

اطلاعیه مربوط به متقاضیان مهمانی و انتقال   در دانشگاه علوم پزشکی ایران

در نیمسال اول  سال تحصیلی 97-96

با سلام و آرزوی موفقیت

متقاضیان گرامی،  با توجه به راه اندازی " سامانه مهمان و انتقال دانشگاههای علوم پزشکی وزارت متبوع"  فرایند ثبت نام  پذیرش مهمانی وانتقال   درنیمسال اول 97-96   بشرح ذیل می باشد:

- کلیه دانشجویان   که در نیمسال  اول سال تحصیلی 97-96  متقاضی مهمانی ویا انتقال  می باشند می بایستی از تاریخ 25/2/96  لغایت 25/3/96   به آدرس   زیر مراجعه و ثبت نام نمایند.

-سامانه ثبت درخواست مهمانی http://Guest.behdasht.gov.ir

--سامانه ثبت درخواست انتقال  http://Transmission.behdasht.gov.ir

ضمنا شرایط این دانشگاه بشرح ذیل می باشد لطفا" قبل از هرگونه اقدامی به نکات ذیل توجه نمایید:

1- بدلیل تکمیل ظرفیت، پذیرش دانشجوی رشته پزشکی  ورودی سالهای 92 به بعد با شرایط خاص بررسی می گردد.

2- براساس مصوبه وزارت متبوع و هیئت امنای دانشگاه از دانشجویان میهمان و انتقال متناسب با مقطع و نوع درس شهریه اخذ می گردد. (میزان شهریه همان شهریه دانشجویان مازاد و یا پردیس خودگردان خواهد بود)

3- این دانشگاه هیچگونه تعهدی نسبت به تامین خوابگاه برای دانشجویان مهمان و انتقالی ندارد.

4- ثبت نام در سامانه هیچگونه حقی را برای متقاضی ایجاد نمی کند و  تصمیم نهایی در رابطه با  پذیرش یا عدم پذیرش دانشجو بعهده کمیسیون مهمانی وانتقال دانشگاه خواهد بود.

5- مسئولیت صحت اطلاعات و مستندات ارائه شده جهت طرح در کمیسیون مهمانی وانتقال به عهده متقاضی می باشد .

6-این دانشگاه فاقد دوره شبانه می باشد.

7-تقاضای انتقال توام با تغییر رشته پذیرفته نمی گردد.

8- صرفاً درخواست داوطلبانی بررسی خواهد شد که دربازه های زمانی  اعلام شده  درمورد  اسکن کلیه اطلاعات وتکمیل  مدارک مورد نیاز دانشگاه مبدا و مقصد اقدام نموده ودرنهایت نظریه کارشناس  دانشگاه مقصد مبنی بر" تکمیل مدارک " را دریافت نمایند.

9- اصل مدارک و مستندات به همراه موافقت دانشگاه مبدا می بایست تا زمان اعلام نتایج کمیسیون نزد متقاضی بماند و از ارسال اصل مدارک به این دانشگاه خودداری نمایند.

10- درخواستهایی که کامل نباشد جهت رفع نواقص به دانشجو عودت می گردد، در صورت عدم تکمیل مورد بررسی قرار نخواهد گرفت. پس از پایان زمان ثبت نام هیچگونه درخواستی پذیرفته نمی گردد.

11-هیچ درخواستی خارج از سامانه مهمانی ویا انتقال  بررسی نخواهد شد.

شرایط پذیرش دانشجوی مهمان

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 186 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر